Om bogen

Kæmper du med at skrive tekster til nettet? Og savner du grundlæggende viden om, hvad der virker  - og hvad der ikke gør? Vil du gerne blive rigtig god til at skrive effektive web-tekster i et sprog, alle kan forstå?  Tekster, der bakker op om din virksomheds værdier og målsætning og opfylder din brugers behov.

Kort, klart og klikbart er en praktisk og pædagogisk håndbog, hvor du kommer hele vejen rundt om at skrive godt til nettet. Du bliver taget ved hånden og får en grundig gennemgang af de helt særlige præmisser, der hersker på nettet. Du får tjeklister, trin-for-trin-guides, gode argumenter til chefen og masser af eksempler og øvelser, som gør dig i stand til at skrive korte, klare og klikbare tekster.

Det siger andre om bogen

Det er en fornøjelse – ikke en forpligtelse – at læse Kort, klart og klikbart. Den er let at fordøje og forstå – og egner sig godt til den lidt mindre erfarne webmaster eller web-skribent.
Susanne Flensmark, senior UX and Business Consultant, Dong Energy

Nannas gode og tankevækkende råd gav mig lyst til at lave alle hjemmesider i verden om. Starter med mine egne, og fortsætter så med resten i DR.
Jens Cornelius, journalist P2, DR

Se andre pæne udtalelser om bogen

 

Køb bogen

Friis Kommunikation, Rosenvængets Allé 7B, 2100 København Ø,
+45 40 17 01 68, nanna@friiskommunikation.dk